Batman: Arkham Origins PS3 Videoteszt - Karácsonyi denevér

R4bbit • 2013-11-11 19:35:53 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Batman: Arkham OriginsAz előzmény történetek manapság nagyon divatosak, ezért nem meglepő, hogy az Arkham-sorozat legújabb része is felrúgja a kronológiát. Az Origins Denevérembere egy szárnyait bontogató igazságtevő, aki bár elég erős és képzett, de még messze nem az a kiforrott karakter, akivel 2009 őszén összefutottunk. A bőregérnek öltözött ifjú hősünk nyers és erőszakos, törött bordák, kivert fogak és lógva hagyott ellenfelek tarkítják az útját, de minden tudjuk, minden kezdet nehéz.Batman: Arkham Origins PS3 Videoteszt (HD)Mint az előző részekben, most is tapasztalati pontot kapunk a megnyert csaták, megfejtett bűnügyek és a megoldott küldetések után. Minden szintlépéskor egy újabb ponttal gyarapodunk, amit képességeink vagy tárgyaink fejlesztésére fordíthatunk. Kezdetben természetesen csak az alapfelszerelésünk használhatjuk, de a játék végére egészen komoly arzenálra tehetünk szert.
Az új történetben számos későbbi ellenfél is bemutatkozik: Pingvin (Oswald Chesterfield Cobblepot) egy gazdag nemesi család sarja, azonban amikor szülei szembesültek testi elváltozásaival, kitagadták és a csatornákba száműzték. Előkelő úriembernek próbál látszani, ezért mindig kemény kalapot és szmokingot visel, ám a szolid külső agyafúrt bűnözőt takar.


Batman: Arkham Origins


Joker (Jack Napier) rossz útra tévedt laborasszisztens, aki Batman elől menekülve egy mérgező vegyi anyagot tartalmazó tartályba zuhant. A toxikus anyagtól szája állandó vigyorrá torzult, elméje megbomlott és egy kiszámíthatatlan, csavaros észjárású pszichopata vált belőle. Rébusz (Edward Nygma „Enigma”) egy rendkívül intelligens pszichopata, aki gaztettei során gyakorta hagy maga után különféle feladványokat. Rébusz ismeri Batman valódi személyiségét, de ezt senkinek nem árulja el, mivel az akkor már nem lenne többé rejtély.


Batman: Arkham OriginsA Denevérember Bob Kane és Bill Finger szülötte, akivel először az 1939 májusában megjelent Detective Comics 27. számában találkozhatott a közönség. A kiadó szerkesztősége komolyan felügyelte kiadványainak tartalmát, így az 1940 tavaszán megjelent első önálló füzet után (ebben a képregényhős egy géppuskával végzett néhány gonosztevővel) a szerkesztőség megtiltotta, hogy a karakter lőfegyvert használjon vagy gyilkoljon.


Batman: Arkham Origins


Címkék:  Batman: Arkham Origins, Warner Bros., PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>