Thief PS4 Videoteszt - A tolvajok városa

Mike • 2014-05-26 22:15:10 • Rovat: Tesztek


ThiefAz 1955-ben született Warren Spector a Space Gamer című magazin szerkesztőjeként dolgozott, majd egy idő után különböző táblás játékok készítésében vállalt tevékeny szerepet.Thief PS4 VideotesztAz Origin sorait hátra hagyva a Looking Glass stúdióhoz került, ahol olyan klasszikusok fejlesztésében vett részt, mint az Ultima Underworld és a System Shock. A stúdió csődje után a John Romero által alapított Ion Storm-hoz került, ahol elkészítette a Deus Ex című cyberpunk-sikert és befejezte a Thief harmadik részét.
A Thief gépigénye ugyan átlagos és a teljesítmény jól skálázható, ennek ellenére kell alá a vas, mert az optimalizálás nem sikerült túl fényesen, így a program hajlamos a szélsőséges fps-ingadozásra.


Thief


Bár lehet sokan tudjátok már, de azért érdemes megemlíteni, hogy létezik egy profi, önállóan is futtatható játék, a Thief: The Dark Mod, amely eredetileg a Doom 3 modjaként vált ismertté.


ThiefA rajongókból álló fejlesztők alkotását a Garrett első kalandja ihlette meg és ugyan nincs benne fókusz vagy újratöltődő életerő, mégis élvezetes és maradandó élményt nyújt. Ja: teljesen ingyen.


Thief


Címkék:  Thief, Square Enix, Eidos Montreal, PS4, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>