Wolfenstein - The New Order PS4 Videoteszt

R4bbit • 2014-06-13 20:53:25 • Rovat: Tesztek


Wolfenstein - The New OrderKi hitte volna, de ezt is megértük: megérkezett az első olyan Wolfenstein-játék, amely az id Software bábáskodása nélkül készült, azonban a kezdeti félelmek szerencsére teljesen alaptalanok voltak. Úgy tűnik svéd fejlesztők alaposan tanulmányozták a sorozat korábbi részeit és ugyan a Bethesda eleinte a sorozat újragondolását erőltette a legújabb rész inkább egyenes folytatásnak tekinthető. Bár a történet egy alternatív esemény-sorozatot kínál ez valószínűleg senkit nem fog zavarni, hiszen 1960-ban is nagyon élvezetes a nácikat irtani.Wolfenstein - The New Order PS4 VideotesztWilliam B.J.Blazkowitz 1911. augusztus 11-én született az Egyesült Államokban. A lengyel bevándorlók gyermeke a kezdeti gondtalan életmódot követően hamar megtanulta mi a nélkülözés. BJ a második világháború alatt őrmesterként szolgált, majd elsők között jelentkezett az OSS-kötelékébe, ahol az Harmadik Birodalom okkult tevékenységeit kezdte vizsgálni.
Természetesen a Wolfenstein-The New Order sem kerülhette el a sorsát, ezért két változatban jelent meg: egy cenzúrázatlan, régiózárral ellátott kiadás, valamint egy megvágott verzió is készült belőle, amelyet Németországban és Ausztriában forgalmaznak, ezekben az országokban ugyanis szigorúan tilos bármiféle náci szimbólumot mutatni.


Wolfenstein - The New Order


A legújabb rész a maga módján emléket állít a Wolfenstein 3D előtt, mégpedig egy easter egg formájában. A műfajteremtő klasszikus az ellenállás bázisán, egy rémálom formájában eleveníthető fel: ahhoz, hogy felidézzük a múltat, nem kell mást tenni, mint megtalálni egy ágyat és leheveredni rá.


Wolfenstein - The New OrderA játékban számtalan gyűjtögethető apróság kapott helyet: felszerelés, arany, levelek, koncepciós rajzok, hanglemezek és a különböző játékmódok feloldásához szükséges enigma kódok csak arra várnak, hogy felkutassátok őket.


Wolfenstein - The New Order


Címkék:  Wolfenstein - The New Order, Bethesda Softworks, MachineGames, PS4, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>