MotoGP 14 PC/PS4 Videoteszt - Felbőgnek a vasparipák

Mike • 2014-07-09 19:21:11 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


MotoGP 14A Milestone jóvoltából újra megtapasztalhatjuk, hogy milyen érzés egy gyorsasági motor nyergében ülve száguldani az aszfalton, hiszen befutott a MotoGP sorozat legújabb része, ami sokkal szebb nem lett, de legalább tartalmas és még a hangulata is megvan, sőt van itt még egy Safety Car is.MotoGP 14 PC/PS4 VideotesztJól láttátok, a MotoGP 14-ben már a Safety Car-t is vezethetjük, bár természetesen nem ezen van a lényeg, hanem a motorokon, amikből most is kapunk egy jó adagot. A karrier mód ezúttal is tartalmas és hosszú szórakozást biztosít, nem éppen egyszerű feladat felküzdeni magunkat a porból a csúcsig, de ha sikerült, akkor megelégedve dőlhetünk hátra.
A játék tehát most sem okoz csalódást tartalom terén, ráadásul a fizika és a vezetési modell is javult valamicskét, bár azért a pilóták néha művelnek érdekes dolgokat a nyeregben. Ezt leszámítva azonban nincs nagy gond, feltéve ha nem tűnik fel a látvány, ami most sem tökéletes.


MotoGP 14


Hiába kaptunk új grafikus motort és hiába jelent meg PS4-re is a játék, a grafika maradt a régiben: a fény-árnyék effekt gyenge, a pályák sivárak, a közönség borzalmas, a motorokat és a pilótákat leszámítva pedig szinte semmi sincs normálisan kidolgozva, a box utcára pedig még szavak sincsenek.


MotoGP 14A MotoGP14 tehát nagyjából azt hozza, amit vártunk tőle: kicsit jobb, mint a tavalyi rész, a tartalom továbbra is letaglózó, ellenben a látvány ugyanolyan fapados, mint korábban. Ki tudja, talán jövőre ismét javul egy kicsit, addig viszont bátran beugorhatunk a vasparipák nyergébe, csak aztán győzzük megülni a gépszörnyeket.


MotoGP 14


Címkék:  MotoGP 14, Milestone, PC, PS4, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>