Sniper Elite 3 PS4 Videoteszt - Egy sniper Afrikában

Mike • 2014-07-28 12:05:23 • Rovat: Tesztek


Sniper Elite 3A Sniper Elite sorozat immáron harmadszor tér vissza, hogy lassítva, több szögből mutassa be a golyók roncsolási képességeit, rendszerint a mit sem sejtő nácik kobakján. Az afrikai hadszíntérre átemelt előzmény-folytatás nem egy rossz választás, de a kivitelezéssel azért akadnak gondok.Sniper Elite 3 PS4 VideotesztA sztori szerint tehát az afrikai környezetben kell szabotálnunk, gyilkolnunk és lopakodnunk, miközben a végső cél, hogy egy irreálisan szuper megafegyvert elpusztítsunk a föld színéről. A sablonköteg tuti a fejlesztőknél volt, de nem is ez a lényeg, lássuk azt az X-Ray-t!
Jelentem, a fícsör remekül működik és bár kikapcsolható, ezt senkinek sem ajánljuk, mert egész egyszerűen nem lehet megunni a szanaszéjjel repkedő csontszilánkok látványát. Szintén érdemes még pozitívumként megemlíteni a multit, ami remekül működik, mind kooperatív, mind pedig kompetitív szinten.


Sniper Elite 3


Sajnos azonban semmi sem tökéletes, ez pedig a Sniper Elite 3 esetében leginkább a megvalósításra igaz. A látvány bőven hagy maga után némi kívánnivalót, ráadásul bugok is akadnak szép számmal. Sajnos az MI sincs a helyzet magaslatán, amit a készítők irreálisan remek hallással igyekeztek kompenzálni.


Sniper Elite 3A Sniper Elite 3 egy jó iparos folytatás, ami remekül hozta be a kicsit nagyobb, nyitottabb afrikai területeket és az újabb, minden részletre kiterjedő X-Ray Kill Cam-et, de az MI unfairsége és a kicsit kopottasabb látvány könnyedén fordulásra sarkalhatja az önjelölt mesterlövészeket. Azért egy próbát még így is bőven megér.


Sniper Elite 3


Címkék:  Sniper Elite 3, 505 Games, Rebellion Oxford, PS4, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>