Dark Souls 2: The Lost Crowns Trilogy - Season Pass Teszt

DeathEvil • 2014-09-16 16:19:48 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


A Dark Souls 2 megjelenését követően egy Season Pass-el is kedveskedett nekünk a From Software és a The Lost Crowns Trilogy keretein belül három alkalommal indulhatunk felkutatni az elveszett koronákat, melyek teljesen új kalandokat és kihívásokat jelentenek a Dark Souls 2 univerzumában.Dark Souls II: Crown of the Old Iron King DLC PS3 VideotesztA második letölthető tartalom a Crown of the Old Iron King is tudta hozni elődje és az alapjáték színvonalát, ezúttal is egy halálokban gazdag kalandot kaptunk, gyönyörű külső helyszínekkel és a vertikális közlekedésre építkező liftes platformos játékmenettel.


Dark Souls II: Crown of the Old Iron King DLC PS3 Videoteszt
A The Lost Crowns Trilogy első DLC-je volt a Crown of the Sunken King, ami egy hatalmas barlang mélyére kalauzolt, monumentális épületek és szívós ellenfelek társaságában. A kapcsolórendszerrel működtethető platformok ügyes megoldásnak bizonyultak, a főellenfél sárkány pedig gondoskodott a kihívásról is.

Címkék:  Dark Souls 2, Crown of the Old Iron King, Crown of the Sunken King


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>