2013 Legjobb multiplayer játéka - Együtt játszani jó

Mike • 2014-02-09 15:12:54 • Rovat: Egyéb


Manapság már nincs olyan játék, amiben ne kapna helyet multiplayer, ami nem is baj, hiszen haverokkal jó játszani, feltéve ha a játékmód is jól sikerül. Nos, az alábbi listánkban a tavalyi év legjobb online címeit vesszük sorra, kezdve az FPS-ektől, egészen a Rockstar-os, szinte már MMO-s őrületig.



2013 Legjobb multiplayer játéka - Együtt játszani jó (HD)



A Gears of War: Judgment jött, látott és unalmasan elvonult, ellenben a multija okozott pár kellemes órát a szerkesztőségünk tagjainak. Szintén így voltunk a Call of Duty: Ghosts-tal, ami ugyan nem hozta már az elvárt szintet, online fronton nem nagyon lehetett belekötni. A Battlefield 4 még bugokkal megpakolva is kellemes szórakozást biztosított, míg a Need for Speed Rivals remekül kombinálta az előző Most Wanted és Hot Pursuit jól sikerült elemeit. Végül itt van a Grand Theft Auto V online része is, ami hatalmas, lehetőségekkel teli és lebilincselő, de vajon ez elég lesz a győzelemhez?


Hát nem, mivel a bogaraktól hemzsegő Battlefield 4 még mindig akkora élményt nyújt, amit semmi más még csak megközelíteni sem tudott. A gránátok robbannak, a repeszek roncsolnak, a golyók behatolnak, mi pedig csak imádkozunk, hogy a következő Levolution ne minket nyomjon agyon.

A 2013-as esztendő legjobb multiplayer játéka a GameTeVe stábja szerint a Battlefield 4.






Címkék:  2013, Legjobb multiplayer játéka, Gears of War: Judgment, Call of Duty: Ghosts, Battlefield 4, Need for Speed Rivals, Grand Theft Auto V


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>