Dragon Ball Z: Battle of Z PS Vita / PS3 Videoteszt

Mike • 2014-02-03 23:17:21 • Rovat: Tesztek • Platform: PS3


Dragon Ball Z: Battle of ZA Dragon Ball Z: Battle of Z egy igazi online mókára kihegyezett bunyóorgazmus, ami sajnos nem lett annyira jó, mint amennyire lehetett volna. A játékmenet hamar ellaposodik, a harcrendszer túlontúl egyszerűsített, a grafika pedig lehetne szebb is, de ne rohanjunk ennyire előre, lássuk a medvét, vagyis a Vegitat!Dragon Ball Z: Battle of Z PS Vita / PS3 Videoteszt (HD)Bár a cuccos az online küzdelmekre van kihegyezve, lehetőségünk lesz gép által irányított ellenfelek ellen is ringbe szállni. Ilyenkor a csapatunk többi tagját is az MI vezérli, de borzasztóan teljesít, úgyhogy inkább hanyagoljátok ezt a lehetőséget, legalábbis kezdetben.
Ugyan ide is beette magát a mikrotranzakciós rendszer, cserébe viszont megannyi hőt kapunk, igaz ha mindenkit ki akarunk nyitni, akkor már kellenek a DLC-k is. Szereplőinket egyébként testre is szabhatjuk különféle kártyák segítségével, de a komolyabb dolgok sajnos itt is a fizetős kategóriából kerülnek ki.


Dragon Ball Z: Battle of Z


Hangok terén jól vizsgázik a játék, kivéve az angol szinkront, mivel az elképesztően rossz lett. Látványban is akadnak gondok: míg PS Vitán remekül fest a Dragon Ball Z: Battle of Z, addig PS3-on már nagyon szegényes a látkép, ami sokat ront a hangulaton.


Dragon Ball Z: Battle of ZA Dragon Ball Z: Battle of Z elég felemásra sikeredett, mert egyrészt az online módok elég szórakoztatóak, de a játék valahogy folyamatosan szabotálni próbál minket. Rajongóknak tudjuk egyedül valóban ajánlani, mindenki más csak óvatosan lopja felé a távolságot, nehogy lezúzza egy elkóborolt csillagharcos.


Dragon Ball Z: Battle of Z


Címkék:  Dragon Ball Z: Battle of Z, Namco Bandai, Artdink, PS Vita, PS3, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>