Perelik a Rockstar-t - GTV NEWS 27. hét - 1. rész

Mike • 2014-07-17 19:13:13 • Rovat: Hírek


A 27. hét első hírműsorának főszereplője mindenképpen a Rockstar Games, valamint Lindsay Lohan, aki a korábbi fenyegetését beváltva beperelte a kiadót. Az indok szerint a kisasszony többször is felismerte magát a GTA V-ben, sőt egy helyzetben még a hangja is kiszűrődött a háttérzajból.



Grand Theft Auto V / Titanfall / Gran Turismo 7 / Dreamfall Chapters



A Respawn Entertainment bejelentette, hogy már csak két fizetős DLC érkezik a Titanfall-hoz, de semmi gond, mivel továbbra is ellátják a játékot a korábban beígért ingyenes tartalmakkal, amik leginkább új játékmódokat adnak hozzá az eddig kicsit karcsú felhozatalhoz.





Kiderült, hogy akár már jövőre megjelenhet a Gran Turismo 7, bár ez még korántsem biztos, az viszont igen, hogy visszatérnek azok a kocsik, amik a régebbi részekből lettek átemelve, kicsit meghádésített karosszériával.






Címkék:  Grand Theft Auto V, Titanfall, Gran Turismo 7, Dreamfall Chapters, DualShock 4, Mighty No. 9, Grass Simulator, Squids Odyssey, Escape Dead Island, Warface, The Witcher: Battle Arena, Battlefield: Hardline


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>