Far Cry 4 infók - GTV NEWS 28. hét - 1. rész

Mike • 2014-08-02 16:23:12 • Rovat: Hírek


A 28. hét első hírműsorában beszámolunk pár Far Cry 4-es infóról, megnézzük, hogy min dolgozik éppen a Gears of War atyja, de még a free-to-play Unreal Tournament is kap egy kisebb szeletet. A játéknak egyébként csak az alapjai jelennek meg, minden továbbiról a lelkes modderek gondoskodhatnak majd.



Far Cry 4 / Project Bluestreak / Unreal Tournament



A Far Cry 4 bejárható területe nagyjából akkora lesz, mint a harmadik epizódé, de ezúttal már óriási hegyekkel is találkozhatunk. Természetesen megmászhatjuk őket, de érdemes bekészíteni egy oxigén palackot, mivel a magasabb helyeken ritkább lesz a levegő.





A Ubisoft úgy vette észre, hogy már annyira nem zavarja a játékosokat a temérdek megjelenő DLC, igaz csak akkor vásárolnak, ha valóban valami új, komolyabb tartalmat kapnak az árért cserébe.






Címkék:  Far Cry 4, Project Bluestreak, Unreal Tournament, Xbox One Kinect, Call of Duty: World at War 2, Dovetail Games Fishing, Destiny, BioShock, Alien: Isolation, Ubisoft, Warframe


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>