Hardverek, kütyük a nagyvilágból - 23. Heti hírösszefoglaló

Mike • 2014-07-28 12:10:54 • Rovat: Hírek


Újabb hardveres hírösszefoglalóval jelentkezünk, amiben visszatértek a mobilok és a tabletek, hiszen több gyártó is képviselteti magát a műsorban. Lesz itt kérem Samsung Galaxy Tab, LG G3, Sony Xperia T3, de még az Apple is bemutatta az iOS 8-at, ami végre nemcsak a külcsínre feküdt rá.



Samsung Galaxy Tab / Sony Xperia T3 / Apple iOS 8



A Samsung Galaxy termékcsalád alapos bővülésen esik át, aminek egyik jövevénye a Galaxy W. A tablet egy kicsi képernyővel van felszerelve, cserébe viszont az ára így sem alacsony, szóval érdemes alaposan megfontolni a vásárlást.





Új gamer billentyűzettel rukkolt elő a Roccat, aminek különlegessége, hogy az eszközbe beépítve kapunk egy egérpadot, amit akár ki is húzhatunk. Bár a periféria elsőre kicsit furcsán fest, a gyártó szerint hamar megszokható a használata.






Címkék:  Samsung Galaxy Tab, Sony Xperia T3, Samsung Galaxy W, Eizo Foris FG2421, Apple iOS 8, AlienWare, Lian Li, Acer Liquid E700, Roccat, LG G3


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>