Így fest a FIFA 15 - GTV NEWS 27. hét - 2. rész

Mike • 2014-07-28 12:10:59 • Rovat: Hírek


Legújabb hírműsorunkban ismét belecsapunk a lecsóba és olyan címekkel üttetjük el veletek a szabadidőtöket, mint a FIFA 15, a Grand Theft Auto Online, a Watch Dogs, a Forza Horizon 2, vagy épp az új motorral és megannyi újdonsággal a gyepre lépő Pro Evolution Soccer 2015.



FIFA 15 / The Binding of Isaac: Rebirth / Age of Empires Online / Crytek



A Crytek gondjai tovább gyűrűznek, mivel megannyi kifizetetlen dolgozó már be sem jár a munkahelyére, így az épp aktuálisan zajló projektek is csúszhatnak. Sokak szerint nincs messze a csőd, sőt a Deep Silver már jelezte, hogy szívesen felvásárolna a németek felhozatalából.





Végleg bezárt a free-to-play rendszerrel működő Age of Empires Online. A készítők szerint az okozhatta a vesztüket, hogy az utóbbi időszakban egyre kevesebb tartalom érkezett a játékhoz, ráadásul az ingyenes rendszer sem volt épp felhasználóbarát.






Címkék:  Watch Dogs, Grand Theft Auto Online, FIFA 15, The Binding of Isaac: Rebirth, Age of Empires Online, Underworld Ascension, Airtight Games, Project C.A.R.S., Sprinier, Pro Evolution Soccer 2015, Civilization: Beyond Earth, Sonic Boom, Forza Horizon 2, Crytek


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>