Készül a Dishonored 2? - GTV NEWS 29. hét - 1. rész

Mike • 2014-08-02 16:23:22 • Rovat: Hírek


Egy névtelen forrás szerint már javában készül a Dishonored a folytatása, amiben ráadásul egy teljesen új hőst kapunk majd a kezeink közé. Többek között erről is szót ejtünk a legújabb hírműsorunkban, de lesz itt még MOBA, Battlefield 4, Elite, Madden NFL és egy kis alien is.



Gigantic / Elite: Dangerous / Battlefield 4 / Dishonored 2



A névtelen forrás sajnos több infót nem nagyon akart elárulni a Dishonored 2-ről, de úgy hiszi, hogy az idei GamesCom-on megtörténhet a leleplezés. Reméljük igaza lesz.





Újabb MOBA a láthatáron, a Gigantic azonban megpróbál újítani: bázisok helyett hatalmas monstrumokat kell elpusztítanunk, akik egész mérkőzés alatt egymást csépelik.






Címkék:  Gigantic, Madden NFL 15, Clash Bandicoot, Spyro, Elite: Dangerous, Battlefield 4, Nvidia Shield Tablet, Super Smash Bros., Abyss Odyssey, Dishonored 2, Sharknado: The Video Game, Alien: Isolation, Quake Live, Én kicsi Tescóm


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>