Mindenkinek Kellemes Karácsonyt kíván a GameTeVe stábja

GameTeVe • 2012-01-10 23:20:38 • Rovat: Egyéb


Elérkeztünk az év végéhez és azon belül is a szeretet ünnepéhez. Fogadjátok jókívánságainkat Karácsony napján. A GameTeVe reméli, mindenkinek azt tojta a Jézuska a fa alá, amire vágyott. Xbox 360-at, PS3-at vagy egy bika PC-t minden családnak, Skyrim, Forza, Batman, Rage, Rayman, Fifa, Gears of War, Uncharted társaságában, hogy örömben és élményekben gazdagon töltsétek az ünnepeket.Kellemes Karácsonyt kíván a GameTeVe minden gamernek.Rengeteg szép, élvezetes, bámulatos, akciódús, elragadó szoftverben gazdag évünk volt, így biztosan kijutott valami finomság mindenkinek az ízletes "halászletyón" és a fincsi bejglin kívül is. Az ünnepi vacsora után pedig remélem találkozunk a virtuális játszótereken.


Kellemes Karácsonyt (a kép nagyítható)

Kellemes Karácsonyt (a kép nagyítható)


A jókívánságok mellett engedjétek meg, hogy megjegyezzem, a GameTeVe a karácsonyt egyáltalán nem lazsálással és mértéktelen kajálással tölti. Tudom, hogy hihetetlen, még mi magunk sem hisszük el, de az ünnepek alatt is igyekszünk nektek friss videokat szállítani.:) Újabb videotesztek várhatóak a legjobb címekről és az "Év játéka" sorozatunk is gőzerővel dübörögni fog majd tovább.Akkor még egyszer Kellemes Karácsonyt kíván nektek a GameTeVe szerkesztősége kedves gamer barátaink.


Címkék:  Karácsony, GameTeVe


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>