Boldog Új Évet Kíván a GameTeVe minden kedves gamernek

GameTeVe • 2012-01-10 23:19:22 • Rovat: Egyéb


A GameTeVe.hu stábja szeretne mindenkinek sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánni! Igyekezzünk nem az elmúlt éven merengeni (hacsak nem a 2011-es esztendő játékaival múlatjuk az időt), hanem bizakodóan nekivágni egy újabb 12 hónapos (mely idén is sok érdekességet hoz majd) menetnek...Boldog Új Évet Kíván a GameTeVe minden kedves gamernekMagunk mögött tudhatunk egy újabb évet, mely nyomot hagyott testünkön öregedés formájában, de sokkal látványosabb, amit a 2011-es videojáték piac teremtett meg az elmúlt 365 napban. Most nem egy évértékelés a célom, mivel erre egy külön műsorsorozatot is indítottunk "Év játéka" néven, de azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy az idei évben sem voltunk híján igazán jó videojátékoknak.


Boldog Új Évet Kívánunk


A 2012-es esztendőnek egy pillanat alatt neki is kezdtünk, és az újabb jókívánságaink helyett egy pillanat erejéig merengjünk el azon, hogy mi várható az új esztendőtől. Az újabb játékfolytatásokon kívül, melyek biztos sok esetben minőségi élményt fognak nyújtani, várhatóak a következő konzolgenerációval kapcsolatos bejelentések is, melyek remélhetőleg már pontosabb részleteket is felfednek majd. De ami még ennél is izgalmasabb lesz, az a PlayStation Vitájának európai megjelenése és a Nintendo következő konzoljának, a Wii U-nak a megjelenése. Mindkettő innovatív technológiával és impozáns játékkínálattal próbál majd megnyerni magának minket, de ez egyenlőre még a jövő, most még BUÉK mindenkinek!


Címkék:  BUEK, GameTeVe


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>