Az év sportjátéka 2011 - Rúgjuk, dobjuk, ütjük virtuálisan

GameTeVe • 2012-01-08 20:43:10 • Rovat: Egyéb


Még mindig van kategóriánk a 2011-es esztendő "Év játéka" virtuális díjkiosztónk kapcsán. Terítéken a legjobb sportjátékok. Labdarúgás terén pályára vonul a PES 12 és a Fifa 12, míg a ringben a Fight Night Champions melegít. A kosárpalánkok alatt a NBA 2k12 zsonglőrködik, a jégen pedig az NHL 12 sziporkázik. De vajon ki lesz a legjobb?Az év sportjátéka 2011 - Rúgjuk, dobjuk, ütjük virtuálisan (HD)Gondolom tudjátok, hogy azért a legjobbakon kívül is volt több olyan cím is 2011-ben akik sportjátékként vonultak be a köztudatba, de valamilyen okból kifolyólag nem tudtak úgy teljesíteni, hogy az okot adott volna a nevezésükre. Említhetném itt a zsokés Champion Jockey - G1 Jockey Gallop Racer, a Nintendo 3DS-re megjelent Sport Island 3D vagy az unikumnak számító IHF Handball Challenge 12. Ezenkívül volt Rugby Challenge, ezévi Madden NFL 12 és Major League Baseball 2K11. Jót tenniszeztünk a TopSpin 4-el és kevésbé jót a Virtua Tennis 4 -el. Voltak télisportot feldolgozó alkotások, mint a Winter Sports 2012, golfozhattunk a Tiger Woods PGA Tour 12 - The Masters-el és persze mozgásérzékelős fitnessre is nyílt lehetőség a Move Fitness-el vagy a Your Shape aktuális darabjával.
DE most már ítéljük oda az "Év sportjátéka" díjat a legjobbnak.A legjobbak között az első helyre sokáig esélyes volt az NBA 2K12 és a Fight Night Champions. Az előbbi tökéletesre csiszolt megoldásaival, míg utóbbi az újító story módjával és lenyűgöző box szimulációjával vett le minket a lábunkról. Azonban a többség szava szent, így az Electronic Arts számos újításával, javított játékmenetével és frappáns megoldásaival felvértezett futball játéka került ki győztesen. Sajnos a konkurens PES 12, ezúttal nem tudott akkorát villantani (mint előző évben), hogy megszorongassa vetélytársát és az NHL 12 is csak a többiek után kullog, de ne felejtsük el, hogy a legjobbak között.

A legjobb sportjátéknak 2011-ben a Fifa 12-t tartottuk.


Címkék:  Év játéka 2011, Fifa 12, PES 12, NBA 2k12, NHL 12, Fight Night Champions


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>