PlayStation Vita Sajtótájékoztató - Mindenki megnézte a Vitát

DeathEvil • 2012-01-28 21:55:59 • Rovat: Egyéb


A Sony február 24-én bemutatta legújabb kézikonzolját a magyarországi sajtónak egy hangulatos kis rendezvény keretein belül. A Sony PS Vita képességei mindenkit lenyűgöztek és a kiállított öt gépen folyamatosan nyüstölték az Unchartedet, a Wipeoutot, a Reality Fighters-t és a Little Deviants-t.Sony PlayStation Vita Sajtótájékoztató - Mindenki megnézte a Vitát (HD)A sajtótájékoztató követően míg mindenki a szendvicsek, üdítők és söröcskék körül lebzselt, vagy esetlegesen a Vita funkcióit próbálta feltérképezni, addig mi elkaptuk Sándor Csabát a PlayStation üzletág vezetőjét és neki szögeztünk pár kérdést. Az interjú és a rendezvényt bemutató videot alant láthatjátok.
Látszik, hogy nagyon igyekszik a Sony. Változatos és valóban több komolyabb játékkal a háta mögött néz az európai megjelenés elé a PS Vita. Esetünkben a néhány hónapos csúszás áldásnak is tekinthető, mivel a Japán megjelenés után kiderült apróbb hibák (fagyás, belassulás vagy nem reagáló érintőképernyő) alól már mentesülünk és egy remélhetőleg stabilan működő, gazdag élménydózist biztosító kézikonzolt tehetünk majd zsebre.


Sony PlayStation Vita Sajtótájékoztató (a kép nagyítható)

Sony PlayStation Vita Sajtótájékoztató (a kép nagyítható)


Első látásra a Sony PS Vitája bizony nagyon ígéretes. Erős nyitócímekhez, egy lenyűgöző designal és tulajdonságokkal felvértezett, bika erős hardvereket magába foglaló készülékhez lehet majd szerencsénk február 22-én. De addig is, mi hozzuk hamarosan a géppel kapcsolatos videotesztet, hogy a megjelenésre már mindenki tisztában legyen a Vita funkcióival és lehetőségeivel.


Címkék:  Sony, PlayStation, Vita


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>