Kinect Star Wars Launch Party Gameshop - Az erő velünk van

Mike • 2012-04-18 11:29:41 • Rovat: Egyéb


A Gameshop egy launch party-val kedveskedett a Star Wars fanoknak, ahol még a Kinect-re készült új részt is kipróbálhatták a vállalkozó szellemű játékosok. Számos meglepetésben lehetett részük azoknak, akik ellátogattak a rendezvényre, de ha lemaradtál volna, akkor most itt van a beszámolónk.Kinect Star Wars Launch Party Gameshop (HD)A sötét nagyúr, Darth Vader társaságában nyitotta meg kapuit a rendezvény, ahova számos érdeklődőt vártak a szervezők és bizony nem is kellett csalatkozniuk, hiszen rengeteg csillagok háborúja rajongó zsúfolódott be a helyszínre. Ha végigértél a játékokon, akkor sem volt szabad hazamenni, ugyanis meglepetések sora vette kezdetét az idő előrehaladtával.
Először is egy, a rajongók számára felbecsülhetetlen értékű, egyedi kiadású Xbox futott be, amit annak rendje és módja szerint be is mutattak a nagyérdeműnek. Miután mindenki jól megnézte magának a kis gépezetet, kezdetét vette egy kvízműsor, ahol rengeteg értékes nyeremény talált gazdára. Éjfél elmúltával pedig kinyitottak a kasszák és megindult a vásárlók hömpölygő tömege.


Kinect Star Wars Launch Party Gameshop Bemutató (a kép nagyítható)

Kinect Star Wars Launch Party Gameshop Bemutató (a kép nagyítható)


Rengeteg játék, számos értékes nyeremény és fenomenális hangulat jellemezte a Kinect Star Wars Gameshop-os buliját. Egy minden elemében tökéletes launch party került megrendezésre és ha valamilyen okból kifolyólag lemaradtál róla, akkor bizony neked kötelező eljönni a következőre. Ilyet vétek kihagyni. Sziasztok.


Címkék:  Kinect Star Wars Launch Party, Gameshop, Bemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>