Egy újabb PlayIT - 2012.04.07. - A múlt tükrében a jelen

Mike • 2012-04-18 11:56:41 • Rovat: Egyéb


A PlayIT idén is kitárja kapuit a nagyérdemű előtt, méghozzá április 7-én, az Egészség Világnapján. Ezúttal azonban vétek lenne kis lakásunkban ünnepelni, mivel már a tavalyi rendezvény is nagyon jól sikerült. Aki mégis lemaradt volna róla, annak itt egy kis visszaemlékezés.Egy újabb PlayIT - 2012.04.07. Bemutató (HD)2011. december 17-én, a Budapest Game Show utódjaként első alkalommal került megrendezésre az új gamer rendezvény, a PlayIT. Az érdeklődők a HoldfényCon-nal közösen vertek tanyát a Millenárisban, így a csinos csajok látványára sem lehetett egy rossz szavunk sem. Videónk alant terpeszkedik.
Persze a csili-vili mangalánykák mellett is volt min legeltetni a szemünket, hiszen rengeteg nagyobb kiadó standjánál üthettük el az időnket. A szerencsések még exkluzív vetítéseken is részt vehettek, ahol nem kisebb nevek, mint a Diablo III és a Mass Effect 3 bemutatói forogtak.


Egy újabb PlayIT - 2012.04.07. Bemutató (a kép nagyítható)

Egy újabb PlayIT - 2012.04.07. Bemutató (a kép nagyítható)


A fentiekből már valóban kitűnhet mindenkinek, hogy idén is nagy buli várható a PlayIT-en és aki a tavalyit netalántán kihagyta, annak mindenképpen kötelező a megjelenés. Ezt nyugodtan vehetitek parancsnak és velünk aztán nem érdemes ellenszegülni.:) Sziasztok.


Címkék:  PlayIT, Budapest Game Show, HoldfényCon, Bemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>