Kinect Star Wars Xbox 360 Gépbemutató - R2-D2 és C3-PO

Mike • 2012-04-26 14:46:22 • Rovat: Egyéb • Platform: X360


Star Wars őrültek figyelem! Amire oly régóta vártatok végre megérkezett. Két kis kedvenc robotunk beköltözik a nappalinkba, hogy csipogásukkal könnyeket csaljanak a szemünkbe. A Kinect Star Wars Xbox 360 limitált kiadásban érkezik kis bolygónkra, úgyhogy a padawanoknak nem érdemes sokat várni.Kinect Star Wars Xbox 360 Gépbemutató (HD)Nagy várakozás előzte meg az érkezését és már látatlanba is a rajongók kedvencévé vált a kis gépezet. Miután mi is megkaparintottuk a kicsikét, nem voltunk restek ízekre szedni, hogy a lehető legjobban tudjuk bemutatni nektek. A doboz számos meglepetést tartogat, úgyhogy katt a videóra és érezd a sötét erő áramlását. Nem tudsz majd ellenállni, ezt garantálhatom.
A jó öreg Anakin Skywalker sem tudna nemet mondani eme csodaszép látványnak, bár ha jól belegondolunk, ő semminek sem tudott ellenállni... Legyen elég annyi, hogy ha a bűvkörébe kerültél a Star Wars-os Xbox-nak, akkor nincs menekvés.


Kinect Star Wars Xbox 360 Gépbemutató


Ha kedvünk szottyan, még R2-D2-val is beszélgethetünk, bár a szókincse erősen limitálva van, akárcsak a filmekben. Igazi öröm a fülnek kis haverunk ismerős csipogása, ahogyan kapcsolgatjuk az Xbox-ot, vagy netán a meghajtót nyitogatjuk. Szerintem biztos lesz olyan elvetemült, aki miután megszerezte, napokig csak a bekapcs gombbal fog szórakozni.


Kinect Star Wars Xbox 360 Gépbemutató (a kép nagyítható)

Kinect Star Wars Xbox 360 Gépbemutató (a kép nagyítható)


Hát ez valami hihetetlen élmény. Mintha csak egy darabka filmtörténelem elevenedne meg a szobánk szőnyegén és a legszebb az egészben, hogy ennek mi is a részesei lehetünk. Pletykák szerint még Darth Vader-nek is van egy ilyenje otthon, a Halálcsillagon és egész nap a Dance módot nyüstöli. Kell ennél nagyobb elismerés? Az erő legyen veletek...


Címkék:  Kinect, Star Wars, Xbox 360, Gépbemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>