Valódi Rally élményt nyújt a Dirt 3? Interjú Fedor Tamással

DeathEvil • 2011-11-19 04:13:11 • Rovat: Egyéb


Kíváncsiak voltunk, hogy az egyre dögösebb Dirt széria a harmadik részéhez érve milyen minőséget képvisel a valódi rally élménnyel összehasonlítva. Ezért megkérdeztünk egy hivatásos rally versenyzőt, hogy mi a véleménye szakmai szemmel a Codemasters által készített Dirt 3 realitásáról és a közvetített élményről.


A Dirt 3 és a valóság. Beszélgetés Fedor Tamás navigátorral.


Elbeszélgettünk a kétszeres magyar bajnok navigátorral Fedor Tamás „Cofi”-val, arról, hogy a mai videojátékok milyen minőségben, mennyire valószerűen adják vissza a valódi versenyzés élményét. A viszonyítási alapot a Dirt 3 adta, melyet Tamásra bíztunk, hogy vesse egy alapos tesztelés alá és mesélje el észrevételeit, hogy megkapja-e a szobájában egy képernyőt nézve azt az élményt, melyet a dübörgő, süvítő autóban érez pár centire elhúzva a méretes fatörzsek mellett.Amellett, hogy Tamás megosztott velünk számos élményt, mesélt a rallyzás valódi mikéntjéről, elárulta nekünk, hogy mik azok a momentumok, melyeket valószínűleg nem lehet majd a közeljövőben még rendesen virtuálisan szimulálni. Azonban arra is fény derült, hogy egy rendszeresen rallyzó navigátor, maximálisan meg van elégedve azzal, amit a Dirt 3 letesz az asztalra, és ezt az támasztja alá legjobban, hogy Tamás az interjú után újra visszakérte a tesztpéldányt, hogy tovább csapathasson a Codemasters remek autós játékával.


Címkék:  Dirt, Rally, Codemasters, Interjú


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>