Resident Evil 6 - A Hivatalos Magyarországi Launch Party

Mike • 2012-09-28 18:07:52 • Rovat: Egyéb


Nincs Remény… Vagy mégis?Az Alex Menrich Gaming Community (AMGC) bemutatja:


Resident Evil 6 - A Hivatalos Magyarországi Launch PartyAz emberiséget egykor oly magabiztosan vezető fény egy nevetségesen távolnak tűnő múltnak a relikviájává sorvadt el. Ezen a C-vírus járványok által hanyatlásnak indult bolygón -ahol a puszta életben maradást is kétségek övezik- még akad néhány reménységet sugárzó bástya, amelynek falain belül emberek tömegei bizonyítják be rátermettségüket egy bátor új világra és annak összes jutalmára. Köszöntsük együtt egy új korszak hajnalát október 1-én, a VAM Design Centerben (1061 Budapest, Király utca 26.) megtartandó hivatalos magyarországi Resident Evil 6 Launch Partyval, és gondoskodni fogunk róla, hogy senki se maradjon Reménység nélkül.Resident Evil 6 Launch PartyTöbbek között Resident Evil 6 pólók, Resident Evil 6 pendrive-ok és számos ajándék meglepetés kerül kiosztásra, két nyereményjáték keretein belül. Az éjszaka legszerencsésebbje pedig büszkén tudhatja majd magáénak a Resident Evil 6 exkluzív Press Kit kiadványát.Programajánló:

19:00: Kapunyitás
19:20: Megnyitó
19:30: First Look játékteszt Monsterrel
20:00: Resident Evil Univerzum - Kvíz Show
21:00: Resident Evil 6 tippelj és nyerj nyereményjáték
22:00: EredményhirdetésTarts velünk és próbáld ki a helyszínen elsők között a stílusteremtő Resident Evil hatodik részét!Nincs Remény? Csak azoknak, akik kihagyják!

Csatlakozz az eseményhez Facebook-on:

RESIDENT EVIL 6 - A HIVATALOS MAGYARORSZÁGI LAUNCH PARTY


Címkék:  Resident Evil 6, Launch Party


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>