2012 Legjobb MMO játéka - Online örömök kedvünkre

Mike • 2012-12-31 18:32:09 • Rovat: Egyéb


Idén is kezdetét veszi a nagy év végi összegzésünk, amikor is pontról pontra átrágjuk magunkat a 2012-es felhozatalon, hogy megtaláljuk azt a címet, amiért mindegyikőnk rajong. Ezúttal az MMO kategóriával vágunk bele a trófeadömpingbe,a hol számos új név igyekezett megszorongatni a nagy öreget.



2012 Legjobb MMO játéka - Online örömök kedvünkre (HD)



A World of Warcraft már jó ideje csücsül a képzeletbeli trónon és csak páran tudták megszorítani az elmúlt években, bár fogadkozásokból sosem volt hiány. Idén is akadt jelentkező bőven, elég ha csak az Electronic Arts féle Star Wars: The Old Republic-ra, vagy a Funcom tollából származó The Secret World-re gondolunk. Azóta már mindegyikőjük átesett kisebb-nagyobb átalakításon, legalábbis ami a fizetési modellt illeti, de vannak olyanok is, akik kitartanak, nem hátrálnak meg, még akkor sem, ha pandák hullanak a Blizzard egéből. Ilyen volt a Tera Online és a Guild Wars 2 is és míg előbbi azóta kicsit nyűglődik, addig utóbbi lelkesen pancsol az internet tengerében.


Az ArenaNet idén megcsinálta azt, amiről az elmúlt években szinte minden MMO fejlesztő álmodott, nemcsak hogy megszorongatták a World of Warcraft-ot, de újszerű megoldásaikkal még túl is szárnyalták a mezőnyt. Bár a Guild Wars 2 sem tökéletes, hiszen az "endgamecontent" kicsit lapos, de a srácok folyamatos frissítésekkel és kiegészítőkkel igyekeznek megfelelni az elvárásoknak, méghozzá ingyen. A Blizzard gyermeke tehát legyőzettetett, mostantól új király uralkodik az MMO-k műfajában.

A 2012-es esztendő legjobb MMO játéka a GameTeVe stábja szerint a Guild Wars 2.






Címkék:  2012, Legjobb MMO


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>