2012 Legjobb FPS játéka - Pufogtatás ezerrel

Mike • 2013-01-01 22:06:29 • Rovat: Egyéb


Az MMO kategória után most az FPS-é lesz a főszerep, szerencsére idén is rengeteg jobbnál-jobb, na meg rosszabbnál-rosszabb próbálkozás borzolta kedélyeinket. 2012-ben a folytatásokban tobzódtunk, de akadtak olyanok is, akik egy jövőbeni sorozatot akartak elindítani, olykor nem is eredménytelenül.



2012 Legjobb FPS játéka - Pufogtatás ezerrel (HD)



A mezőny tehát kemény volt, mégis sokaknak sikerült beletörni a kihívásba azt a bizonyos bicskát. A 007 Legends bukása még az Eurocom bezárását is előrevetítette, de az idei év egyik legnagyobb negatív csalódása mégis inkább az EA nevével fémjelzett Medal of Honor: Warfighter, ami a rengeteg reklám ellenére is közepes alkotás lett és bukott is rendesen. Sajnos az újkori Syndicate sem tudta hozni az elvártnál komolyabb szintet, viszont akadt kellemesebb meglepetés is a The Darkness 2 személyében, ami ugyan kevés volt idén, de nem volt rossz. Lássuk is hát, ki áll fel a dobogó legtetejére.


A Gearbox annak idején szinte semmiből robbantott a Borderlands első részével és már akkor sejteni lehetett, nem maradhat folytatás nélkül. A Borderlands 2 idén meg is érkezett és megérte várni rá. Bár sok újdonságot ne keresgéljünk benne, a recept még mindig tökéletesen működik, ráadásul számok terén jócskán felülmúl mindent, amit ép ésszel fel lehet fogni. Rengeteg fegyver, hatalmas területek, xp dögivel és sok-sok ellenfél, aki csak arra vár, hogy legyakjuk őket.

A 2012-es esztendő legjobb FPS játéka a GameTeVe stábja szerint a Borderlands 2.






Címkék:  2012, Legjobb FPS


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>