Indie játékfelhozatal decemberből - Kicsik a borsok, de erősek

Mike • 2013-01-13 14:52:02 • Rovat: Egyéb


A már megszokott Indie játékfelhozatal műsorunk ismét jelentkezik, ezúttal a decemberi, vagy ahhoz közeli megjelenéseket, érdekességeket mutatjuk be nektek. Bár borzongás most is lesz, az igazi hangsúlyt a kalandjátékok kapják, de zombik nélkül sem ússzuk meg, úgyhogy vágjunk is bele az aktuális felhozatalba.Indie játékfelhozatal decemberből - Kicsik a borsok, de erősekMostanság nagy divatnak örvendenek a zombik és ezt a Hammerpoint Interactive is igyekszik kihasználni a The War Z személyében. Bár a játék körül rengeteg a probléma és a vádaskodás, a hangulattal nincs nagy gond, az egyedül a világ ellen életérzés tökéletesen átjön a képernyőkről.
A hírműsor tartalmából:

Bevezető (0:13)
Waking Mars - Tiger Style Games (0:51)
Primordia - Wadjet Eye / Wormwood Studios (2:05)
AirBuccaneers - LudoCraft (3:20)
Karateka - Jordan Mechner (4:39)
Miasmata - ionFX Studios (5:46)
The War Z - Hammerpoint Interactive (7:29)
Fly'N - Ankama (8:52)


A hónap nagy visszatérője a Karateka, ami felújítva tér vissza a virtuális vérkeringésbe. A játékmenet nem sokat változott, a reboot szót leginkább a grafikában és a mozdulatokban érhetjük tetten. Ezzel zárnánk is a decemberi indie felhozatalt, de ne aggódjatok, hamarosan újabb adagnyi ígéretes projekttel térünk vissza. Addig is sziasztok.


Címkék:  Waking Mars, Primordia, AirBuccaneers, Karateka, Miasmata, The War Z, Fly'N


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>