2012 Legjobb videojáték hardvere - Kütyük a porondon

Mike • 2013-01-25 20:52:58 • Rovat: Egyéb


Tavaly a rengeteg játék mellett számos hardvert is kaptunk, amelyek nagy része inkább csak kiegészítő szerepet töltött be, de akadtak olyanok is, akik valami grandiózusabb dolgot tettek le az asztalra. Ez leginkább a Sony-ra és a Nintendo-ra volt igaz, utóbbi még az új generációs Wii-t is bevetette.2012 Legjobb videojáték hardvere - Kütyük a porondon (HD)Jelöltekből sincs hiány, de közülük is mindenképp kiemelkedik a Wii U és a PS Vita. Előbbi a Nintendo next-gen masinája, ami tabletkontrollerrel felszerelkezve igyekszik lenyűgözni a felhasználókat, méghozzá sikerrel, de sajnos az erőforrása már annyira nem meggyőző. A Sony azonban egy igazi kis gépszörnyet tett a zsebeinkbe, ami túlárazva ugyan, de messze túlszárnyalta a korábbi PSP képességeit, méghozzá nem is kicsit.


Wonderbook és PS3 Slim ide, Wii U, 3DS XL és Wii Mini oda, a PS Vitától egyik sem tudta elkobozni a győzelmet. Talán csak a Wii U volt hozzá a legközelebb, de a Sony megmutatta azt, hogy egy hordozható konzolba is lehet olyan erőforrást pakolni, mint egy nappalis masinába. Bár a megjelenéskor a fejlesztők nem halmozták el óriási címekkel, szerencsére azóta már változóban van a helyzet, a felhozatal egyre csak bővül. A Sony tehát maradandót alkotott, de az igazi nagy durranások jövőre maradtak, hiszen ha minden igaz, akkor 2013-ban már a japánok és a Microsoft is áttér a next-gen konzolokra.

A 2012-es esztendő legjobb videojáték hardvere a GameTeVe stábja szerint a PS Vita.


Címkék:  2012, Legjobb videojáték hardvere


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>