2012 Legjobb szerepjátéka - Fejlődni mindhalálig

Mike • 2013-01-29 16:35:29 • Rovat: Egyéb


Újabb játékkategória van terítéken a hardveres kitérő után, ezúttal a szerepjátékok ugranak a porondra, hogy két szint között megmutassák magukat a világnak. A felhozatal igazán keményre sikeredett, hiszen a nagy nevek mellett pár meglepetés is igyekezett fejlődni, méghozzá nem is akárhogyan.



2012 Legjobb szerepjátéka - Fejlődni mindhalálig (HD)



Az utóbbi pár évben igencsak felhígult a szerepjátékok műfaja, hiszen rengeteg cím inkább az akció felé orientálódott. Erre jó példa a Kingdoms of Amalur, de a Mass Effect 3 sem volt azaz unalmas hétköznapi TP-farm. A hack and slash stílus rajongói is örülhettek, hiszen a nagyszerűen sikerült Torchlight 2 mellett a nagy öreg Diablo is visszatért egy újbóli történet erejéig és bár sokan nem voltak elégedettek a Blizzard legújabb üdvöskéjével, az eladások mindenképp mellette szólnak. A Risen is kapott egy folytatást 2012-ben, a kalózos Dark Waters egész kellemesre sikeredett, de azok a nyamvadt bugok könnyen az őrületbe kergethették a gyanútlan matrózokat.


Diablo ide, Blizzard oda, a Tochlight 2 ha nem is vert köröket a konkurenciára, de mindenképp megmutatta neki, hogyan is kell manapság egy remek hack and slash-t fejleszteni. A remek, olykor azonban monoton játékmenetnek, a rengeteg tartalomnak, a moddolhatóság lehetőségének, valamint a jóval olcsóbb árcédulának hála azonban a fáklyát szorongató legkisebb királyfi visszakergette a nagy Diablo-t oda, ahová való: a Pokolba.

A 2012-es esztendő legjobb szerepjátéka a GameTeVe stábja szerint a Torchlight 2.






Címkék:  2012, Legjobb szerepjátéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>