2012 Legjobb single player játéka - A magányos farkas

Mike • 2013-02-02 10:22:59 • Rovat: Egyéb


Bár manapság egyre divatosabb az online szekció erőltetése, azért akadnak még páran, akik ehelyett, vagy épp emellett az egyjátékos élvezetekre helyezik a hangsúlyt. A számos nagy visszatérővel összefuthattunk a tavalyi évben, de nem kell aggódni, új belépőkkel is találkozhatunk, méghozzá nem is akármilyenekkel.2012 Legjobb single player játéka - A magányos farkas (HD)A nagy visszatérők közül muszáj kiemelni a Ubisoft két üdvöskéjét, az Assassin's Creed 3-at és a Far Cry 3-at, de 47-es ügynök nélkül sem úszhatjuk meg, ahogy a jó öreg Max is benézett hozzánk egy harmadik rész erejéig. A korábban kukázott, de aztán Főnixként újjáéledő Sleeping Dogs is remekelt tavaly, ahogy a Spec Ops: The Line egyjátékos kampányának sem volt oka a szomorkodásra, egyedül csak a hossza hagyott maga után némi kívánnivalót. A Dishonored mellett sem mehetünk el szó nélkül, az Arcane Studios olyat tett le az asztalra, amit pár évig tuti nem verünk ki a fejünkből.


Osztottunk, szoroztunk, de végül a jól bevált sorozatok és veteránok helyett, egy új belépő kapta meg a trófeát. A Dishonored rögtön levett minket a lábunkról, változatos játékmenete lehetőségek tömkelegét nyújtja, a megalkotott világ pedig minden képzeletet felülmúlt. A többszöri végigjátszás szinte kötelező és bár multit nem találunk a menüben, őszintén szólva nem is nagyon hiányzik, hiszen az egyjátékos részleg pillanatok alatt beszippant és innen nem akartok majd szabadulni.

A 2012-es esztendő legjobb single player játéka a GameTeVe stábja szerint a Dishonored.


Címkék:  2012, Legjobb single player játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>