2012 Legjobb verekedős játéka - Kombózás orrvérzésig

Mike • 2013-02-06 10:07:40 • Rovat: Egyéb


Mostanság igazi reneszánszkorukat élik a verekedős játékok és a mindenféle crossover-ek, aminek persze mi csak örülünk, ráadásul ezek nagy része még a remek kategóriába is beférkőzött. Több nagy sorozat is visszatért az elmúlt évben és azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy egyik epizód sem vallott szégyent.2012 Legjobb verekedős játéka - Kombózás orrvérzésig (HD)Hölgyeké az elsőbség, úgyhogy kezdésnek rögtön itt vannak a Dead or Alive 5 bombázói, akik most már a pályák adta lehetőséget is kihasználják a testi adottságaik mellett. Tekken játék nélkül sem úsztuk meg a tavalyi évet, egyrészt a csapatos mókába vitézkedhettünk a Tag Tournament folytatásával, de vendégszerepeltek is kedvenceink, a Street Fighter-rel közösen megalkotott crossover-ben. A Soul Calibur sorozat is visszatért a képernyőkre, ráadásul magyar vonatkozással erősödve igyekezett elrabolni a szívünket, de a dobogó izom valaki másért repesett 2012-ben.


A Tekken Tag Tournament 2 ugyan nem az alapjáték történéseit vitte tovább, a rengeteg karakter, a megannyi lehetőség és a könnyen szokható játékmenet percek alatt levették a lábukról mind a rajongókat, mind a kezdőket, mind pedig minket. A megannyi játékmód könnyedén rabolta el drága időnket, de az online szekcióban sem volt nehéz elveszni, még annak ellenére sem, hogy a kezdetekben vereségre vagyunk ítélve. Szerencsére a remek tartalomhoz kifogástalan körítés is párosult, így azt hiszem valóban méltó helyre került az a bizonyos trófea.

A 2012-es esztendő legjobb verekedős játéka a GameTeVe stábja szerint a Tekken Tag Tournament 2.


Címkék:  2012, Legjobb verekedős játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>