2012 Legjobb verseny játéka - Száguldás, Porsche, Szerelem

Mike • 2013-02-08 00:38:28 • Rovat: Egyéb


A versenyjátékok szerelmesei igazi kellemes kényeztetésként élhették meg a tavalyi évet, hiszen annyian sorakoztak fel a rajtvonalon, hogy öröm volt nézni. Volt itt minden, mi szem-szájnak ingere, szimulátortól kezdve az árkád őrületig, de a kocsikázás mellett a kétkerekűek terelgetéséről sem kellett lemondanunk.



2012 Legjobb verseny játéka - Száguldás, Porsche, Szerelem (HD)



Már a műsor bevezetőjében is egy raklapnyi cím kér magának egy kis bemutatást, de természetesen az igazán nagy durranások a jelöltek listájára maradnak. Itt van rögtön az igencsak megosztó szerepben tündöklő új Most Wanted, amit a kritikusok imádtak, sőt, még nekünk is tetszett, hiába próbálták a tuningőrült "Vérpistikék" már-már divatból lehúzni. Az új Forza is remekül újított, a kissé árkádosabb miliő remekül illeszkedik a sorozatba, ami BelsőVáltozást el is rabolta pár hátra a Halo 4 elől. 2012-ben örülhettünk még egy Forma 1 játéknak is, de a beteges száguldás szerelmesei is örülhettek, hiszen a Twisted Metal személyében egy meglehetősen vérgőzös versengés került a nyomvonalakra.


A Forza Horizon-t rengetegen temették, mondván a szimulátoros jellemzők, valamint a zárt pályák elhagyása csakis bukást vonhat maga után. Nos, nekik üzenném, hogy nem lett igazuk, sőt, az új rész olyan élménnyel gazdagítja a virtuális pilótákat, amiből nem érdemes kimaradni. Colorado fennsíkjai gyönyörűek, a szabadság érzése szinte megbabonáz, a rengeteg jármű pedig csak olaj a tűzre, akarom mondani a motorba. Az online részleg szintén nem egy két napos időtöltés, úgyhogy single őrültek, multis fanok figyelem, ha igazán durva motorbőgésre vágysz, akkor a Forza Horizon a te játékszered.

A 2012-es esztendő legjobb verseny játéka a GameTeVe stábja szerint a Forza Horizon.






Címkék:  2012, Legjobb verseny játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>