2012 Legjobb kiegészítője - Extra tartalom a köbön

Mike • 2013-02-13 20:10:11 • Rovat: Egyéb


Emlékszem, a régi szép időkben még kiegészítőknek hívtuk a manapság DLC-n néven keringő tartalmakat, bár akkoriban jóval többet kaptunk egy-egy ruhánál, vagy fegyvernél. Szerencsére azért manapság is akad tartalmas expanzió, így hát mi is kiválogattuk a legjobbakat, hogy királyt megkoronázva győztest hirdessünk.



2012 Legjobb kiegészítője - Extra tartalom a köbön (HD)



A kategórián belül leginkább az RTS műfaj lesz az uralkodó, hiszen az 5 jelölt közül 3 is a hadvezérek, vezetők és uralkodók bőrébe bujtat minket. Rögtön itt van kezdésnek a Shogun 2 Total War önállóan is futtatható kiegészítője, a Fall of the Samurai, ami az alapjáték után játszódik és jó pár újdonsággal vértezi fel az amúgy sem unalmas játékmenetet. Szintén remekel a Civilization V expanziója, a Gods and Kings, amiben visszatér a vallás, valamint a kémkedés, de a Sin of a Solar rajongók is örülhettek egy méretesebb tartalomnak a Rebellion személyében. A World of Warcraft is megkapta a maga kis pandásodását, de az FPS műfaj rajongói se szomorkodjanak, mert a Borderlands első részénél látott DLC-folyam a második epizód esetében is hömpölyög.


A győzelemért legvégül csak két uralkodó maradt talpon, de végül az istenek és királyok erősebbnek bizonyultak holmi szamurájnál. A Civilization V: Gods and Kings remek újdonságokkal operál, ráadásul ezek mindegyike bele is illik a játékmenetbe, egyiknél sem érezzük, hogy kilógna a lóláb. A vallás visszatértével taktikai lehetőségeink bővültek, a kémkedés előnyeit pedig ugye nem kell ecsetelnem. Rajongóknak kötelező, kezdőknek pedig az alapjátékkal együtt erősen ajánlott.

A 2012-es esztendő legjobb kiegészítője a GameTeVe stábja szerint a Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings.






Címkék:  2012, Legjobb kiegészítÅ‘je


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>