2012 Legjobb free-to-play játéka - Ajándék lónak ne nézd a...

Mike • 2013-02-17 15:47:25 • Rovat: Egyéb


Elég sűrű év volt a tavalyi, legalábbis a free-to-play játékoknál, hiszen egyre-másra jöttek ki az újabb címek, amelyek közül páran még a fizetős társaikkal is felvették a versenyt. Szerencsére a komolyabb versenyzők több műfajban képviseltették magukat, úgyhogy mindenki megtalálhatja majd a számítását.



2012 Legjobb free-to-play játéka - Ajándék lónak ne nézd a... (HD)



Kezdésnek rögtön itt van az FPS szekció, amiben kellemes kikapcsolódást ígér a kissé elborult Gotham City Impostors, hatalmas, grandiózus csatákkal csábít a Planetside 2, de a pörgősebb akciók szerelmesei sem maradnak hoppon, hiszen a Tribes: Ascend-ben nem épp a hosszas taktikázás lesz a fő szempont. Persze ha valakinek mégis ez a vesszőparipája, az nyugodtan töltse le a Ghost Recon Online-t, ahol a csapatmunka és a gondolkodás elengedhetetlen a végső sikerhez. Az RTS műfaj kedvelői is örülhetnek, hiszen a Command and Conquer: Tiberium Alliances és az Age of Empires Online sem rossz választás, bár utóbbinál az ingyenes határ meghúzása nem sikerült túl jól. Természetesen az RPG szekció sem marad versenyző nélkül, hiszen a kezdetben fizetős, majd pedig free-to-play rendszert használó Star Wars: The Old Republic remekül folytatta azt, amit a KOTOR abbahagyott.


Hiába kezdte pályafutását a fizetős tartalmak mezőnyében, a Bioware-féle Star Wars: The Old Republic végül a free-to-play kategóriában diadalmaskodott. Az elmesélt történet egyszerűen tökéletes és bár a fizetős tartalmak kissé túlsúlyban vannak az ingyenes elemekkel szemben, ez senkinek ne vegye el a kedvét, hiszen a pazar sztorit bármikor, bárkivel végigjátszhatod.

A 2012-es esztendő legjobb free-to-play játéka a GameTeVe stábja szerint a Star Wars: The Old Republic.






Címkék:  2012, Legjobb free-to-play játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>