2012 Legbrutálisabb játéka - Vérzés magasfokon

Mike • 2013-02-24 11:34:36 • Rovat: Egyéb


A brutalitás egyre inkább begyűrűzik a játékiparba és bár sokan ezzel okolják a különböző, valódi életben történő ámokfutásokat, szerintünk semmikép sem kiálthatók ki főkolomposnak. A tavalyi évben sem kellett mellőznünk a vértől lucskos címeket, akinek a brutalitás a gyengéje, megtalálhatta a számítását.



2012 Legbrutálisabb játéka - Vérzés magasfokon (HD)



Bár a Resident Evil: Operation Raccoon City nem tűnik ki a tömegből, mérhetetlen brutalitása és közelharci kivégzései mindenképp pozitívumnak számít a rengeteg lehúzó elem mellett. A Dishonored sem nélkülözte a kevésbé szívbarát jeleneteket, ahogy a Shank 2 se, igaz, a folytatás már kicsit "családbarátabb" köntöst kapott, legalábbis az elődhöz képest mindenképp. Wei Shen, a Sleeping Dogs beépült zsaruja sem vetette meg a kicsit masszívabb csontzúzásokat, de a The Darkness 2 képregénybe öntött belektől lucskos akciója se volt semmi, az egyszer szent, ami számomra különösen kedves volt a tavalyi évben.


Bár a külleme nem épp azt mutatja, hogy egy vérgőzös játékkal van dolgunk, a The Darkness 2 már az első pillanatban bemutatja, hogy mire is számíthatunk. Kezünkben fegyverrel oszthatjuk az áldást, de ez itt unalmasnak számít, ajánlom tehát figyelmetekbe a csápjainkat, amik nem csak díszek, hanem fontos aprítóeszközök, segítségükkel ugyanis változatosabbnál-változatosabb módokon darabolhatunk, szabdalhatunk, téphetünk, vagy épp belezhetünk. A kendőzetlen brutalitás egy pillanatra sem lesz unalmas, a képregényes megvalósítás tökéletesen illik az összképbe, még ha elsőre furcsa is.

A 2012-es esztendő legbrutálisabb játéka a GameTeVe stábja szerint a The Darkness 2.






Címkék:  2012, Legbrutálisabb játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>