2012 Meglepetése/csalódása - Pro és kontra

Mike • 2013-02-28 13:31:55 • Rovat: Egyéb


A tavalyi év folyamán számos olyan címnek örülhettünk, ami fű alatt érkezett ugyan, de később számos kellemes órát töltöttünk el vele, de a nagy csalódásokat sem úszhattuk meg, hangzatos nevek dőltek saját kardjukba, hogy aztán a rajongók értetlen tekintetével övezve elsüllyedjenek a sötétségben.



2012 Meglepetése/csalódása - Pro és kontra (HD)



A videónk első felét a Capcom uralja, ami a fent vázolt két lehetőség közül mindegyiket alaposan kimerítette. A Resident Evil játékok terén 2-1 arányban győzedelmeskedett a negatív visszhang, de RPG terén már jobban teljesítettek. Kellemes meglepetésként érkezett a Sleeping Dogs, valamint a Spec Ops: The Line is, amik a sok nagy név között megrázták magukat és fityiszt mutattak a többieknek. Sajnos a tavalyi év folyamán talán az FPS műfaj kedvelő csalódhattak a legnagyobbat: míg az újragondolt Syndicate a szódával elmegy kategóriába hullott, addig a Medal of Honor: Warfighter hibáktól hemzsegve bukott el a kasszáknál és a rajongóknál egyaránt.


A kellemes meglepetés kategóriájában több név is versengett a végső győzelemért, de végül a Spec Ops: The Line diadalmaskodott egy hangyányival megelőzve a Sleeping Dogs-ot. A nyomasztó hangulat, a remek történet és az élvezetes játékmenet feledtette velünk a multi gyengeségeit és indultunk is homokozni. A csalódás szekció már nem okozott ekkora gondot, hiszen az új Medal of Honor hatalmas dirrel-durral érkezett, elvárások terén is el volt eresztve. ehhez képest viszont olyat bukott, amit még az EA is csak szemlesütve nézett végig. A sorozatot egy időre félre is tették, azt hiszem, jó döntés született.

A 2012-es esztendő meglepetése a GameTeVe stábja szerint a Spec Ops: The Line.

A 2012-es esztendő csalódása a GameTeVe stábja szerint a Medal of Honor: Warfighter.






Címkék:  2012, Meglepetése/csalódása


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>