2012 Legszarabb videojátéka - Indulhat a fostalicskaverseny!

Mike • 2013-03-02 11:23:34 • Rovat: Egyéb


A pokol bugyrai 2012-ben sem kíméltek minket, úgyhogy havi leosztásban ugyan, de időnként kiokádtak magukból egy-egy minősíthetetlen játékot. Ezeket még az ellenségeinknek sem kívánnánk, de úgy érzetük, hogy egy külön "díjat" azért megérdemelnek, mert az a minőségtelenségáradat már nem semmi.



2012 Legszarabb videojátéka - Indulhat a fostalicskaverseny! (HD)



Kezdésnek itt van rögtön a Resident Evil: Operation Raccoon City, ami tipikus példa arra, hogy egy aránylag érdekes ötletet hogyan is kell elbarmolni. A 007 Legends-nél ezzel szemben már az alapkoncepciónál is kilógott a lólába, ezért már meg sem lepődtünk az igencsak halovány végeredményen. A testrészkeresgélő NeverDead nélkül is meglettünk volna tavaly, de ez igaz a PS Vitára készült Call of Duty-ra is, amit még a fejlesztők sem vettek komolyan. Filmes adaptációk terén is befutott pár "meglepetés", elég ha csak a Men in Black: Alien Crisis-re, a Feláldozhatók négy fős csapatára, vagy a Battleship-re gondolunk, de tudjátok mit? Gyorsan nézzétek meg a videót, aztán legyünk túl az egészen.


James Bond jött, látott és akkorát zakózott a kiloccsanó Martini-n, hogy magával rántotta a fejlesztőcsapatot. A 007 Legends már a kezdetektől rossz érzések közepette közeledett felénk, de az ennyire silány végeredményt még mi sem sejtettük. Idejétmúlt grafika és játékmenet, borzasztó körítés és annyi bug, amit még a City Interactive is megirigyelne. Ha 2012-re gondolunk a jövőben, akkor a Skyfall ugorjon be a brit titkos ügynökről, ezt a förmedvényt pedig mihamarabb próbáljuk meg elfelejteni.

A 2012-es esztendő legszarabb játéka a GameTeVe stábja szerint a 007 Legends.






Címkék:  2012, Legszarabb videojátéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>