2012 Év legjobb játéka - A legjobb a legjobbak között

Mike • 2013-03-06 15:58:00 • Rovat: Egyéb


Megannyi díj és rengeteg győztes után most itt van az, amire már mindenki várt: a 2012-es év legjobbjának kijáró trófea. Szerencsére jelöltekből nem volt hiány, hiszen műfajtól függetlenül számos remek alkotással üthettük el az időnket tavaly, na de ne is húzzuk tovább az időt, vessük bele magunkat az utolsó nagy csatába.2012 Év legjobb játéka - A legjobb a legjobbak között (HD)Így visszatekintve valóban rengeteg olyan cím érkezett tavaly, amikért szinte kötelező volt pénzt kiadni. Az MMO fanoknak a Guild Wars 2 hozta meg az örömöket, míg az autómániásoknak a Forza Horizon igyekezett enyhülést hozni. Az akció szerelmeseinek a Broderlands 2, a Far Cry 3 és az Assassin's Creed 3 okozta az orgazmus közeli állapotot, míg a taktikusabb gamerek a Hitman Absolution-ben, a King Arthur 2-ben, az XCOM: Enemy Unknown-ban és a Dishonored-ban verhették el temérdek szabadidejüket. A lista tehát impozáns, de a Hegylakó nyomdokai haladva, a végén csak egy maradhat.


A Guild Wars 2 a tavalyi év legjobb MMO-ja, de érkezésével nemcsak a World of Warcraft és a többi internetes szerepjáték szorult háttérbe, hanem a az év játéka kategóriánk maradék versenyzői is. A megvalósítást az elődhöz hasonlóan ismét tökéletes, a számos beépített újdonság pedig remekül működik, csak tovább emelik a játék fényét. Ezennel lezártuk a tavalyi évet, mostantól már csak a jövőbe révedve bámulunk magunk elé, de azért még kihirdetjük a legjobbak legjobbikát.

A 2012-es esztendő legjobb játéka a GameTeVe stábja szerint a Guild Wars 2.


Címkék:  2012, Év legjobb játéka


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>