GDC 2013 Hírösszefoglaló - 1. rész

Mike • 2013-04-01 02:29:49 • Rovat: Egyéb


Idén is megrendezésre került a GDC, amiről mi is beszámolunk, méghozzá nem is egy, hanem rögtön két adásban. A bemutatott játékok névsora elég kellemesre sikeredett, ezért már az első részben is olyan címek tűnnek fel, mint az Age of Wonders 3, a Total War: Arena, vagy épp a Battlefield 4.Total War: Arena / Age of Wonders 3 / Battlefield 4A DICE már gőzerővel dolgozik a Battlefield 4-en, amiről végre videót is kaptunk. A látvány lehengerlő, bár sokan úgy vélik, ezt már a Battlefield 3 is tudta. A játék idén ősszel jelenhet meg, ami azért érdekes, mert korábban a bétát is nyár utánra időzítették. Kíváncsian várjuk, hogy mi fog ebből kisülni.
A hírműsor tartalmából:

Rövidhírek (0:32)
Total War: Arena, free-to-play MOBA szerű MMORTS (5:07)
Mozgásban is láthattuk az Age of Wonders 3 (5:42)
America McGee a Spicy Horse-al új Alice játékot csinálna (6:10)
Egyre kevesebb multiplayer módot írnak a játékokba? (6:43)
Tartalmas gameplay felvételt mutattak a Battlefield 4-ből (7:20)


Úgy tűnik, hogy a Total War sorozat is beléphet a free-to-play műfajba. Az Arena alcímmel ellátott epizódban a fejlesztők igyekeznek ötvözni a MOBA és az MMORTS stílust, egyszerre három karakterünk lehet, akiket a csaták közben kell felcuccolnunk. Mint elmondták, azért döntöttek az ingyenes rendszer mellett, mert így jóval több játékost érhetnek el. Ennyi lett volna a 2013-as GDC összefoglalójának első része, de ne aggódjatok, hamarosan érkezünk a folytatással.


Címkék:  Total War: Arena, Age of Wonders 3, Alice, Battlefield 4


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>