Indie játékfelhozatal februárból - Kicsik a borsok, de erősek

Mike • 2013-04-04 01:46:41 • Rovat: Egyéb


Kicsit megkésve ugyan, de végre megérkezett a februári indie felhozatal, ahol ezúttal leginkább a különféle kalandjátékok szerelmesei élhetik ki vágyaikat. A műsor alatt megfordulunk majd idegen bolygókon, rémisztő falukban, de a végén még egy baba szemszögéből is retteghetünk az éjszaka közepén.Indie játékfelhozatal februárból - Kicsik a borsok, de erősekAz Amnesia: The Dark Descent minden idők egyik legjobb horrorjátékaként vonult be a köztudatba, nem is eredménytelenül. Szerencsére hamarosan érkezik is a következő epizód, bár A Machine for Pigs nem közvetlen folytatás, a hangulatra ezúttal sem lehet majd panaszunk. Hatalmas terek, komor sarkok, sötét folyosók: hamarosan kezdetét veszi az újabb rettegés.
A hírműsor tartalmából:

Bevezető (0:13)
Kentucky Route Zero - Cardboard Computer (0:41)
Eleusis - Nocturnal Works (1:49)
Lifeless Planet - Stage2Studios (2:48)
The Swapper - Facepalm Games (3:55)
Amnesia: A Machine for Pigs - thechineseroom (4:58)
Among the Sleep - Krillbite Studio (6:12)


A horrorrajongók nemcsak a fent említett Amnesia: A Machine for Pigs-nek örülhetnek, hanem az Among the Sleep-nek is, aminek főszereplője nem épp egy hétköznapi teremtés, lévén egy két éves kisbabával kell vagánykodnunk. Az éjszaka számos titkot és veszélyt rejt magában, úgyhogy érdemes felkészülni a természetfeletti kalandokra, mert apuci nem fog megvédeni minket. Ennyi lett volna a februári indie felhozatal, de hamarosan érkezünk egy újabb adagnyi gyöngyszemmel. Sziasztok.


Címkék:  Kentucky Route Zero, Eleusis, Lifeless Planet, The Swapper, Amnesia: A Machine for Pigs, Among the Sleep


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>