Indie játékfelhozatal márciusból - Kicsik a borsok, de erősek

Mike • 2013-04-25 11:26:10 • Rovat: Egyéb


Már meg is érkezett a márciusi indie játékfelhozatal, aminek uralkodó műfaja a belsőnézetes kaland lesz, de nem kell aggódni, hiszen a platformereket sem kell nélkülöznünk, sőt még borzongani is fogunk egy keveset. A változatosságra tehát ezúttal sem lehet panasz, R4bbit ismét érdekes listát válogatott össze nektek.Indie játékfelhozatal márciusból - Kicsik a borsok, de erősekA borzongani vágyók gondolom már dörzsölik a tenyerüket, hiszen az Asylum pontosan azt ígéri, amivel őket le lehet kenyerezni: sötétség, paranoia és reményvesztettség. A játékban egy ódon elmegyógyintézet falai között bóklászunk majd, ami garantáltan nem lesz egy leányálom. A bejárható terület hatalmas lesz, úgyhogy érdemes alaposan felkészülni, mind lelkileg, mind pedig fizikailag.
A hírműsor tartalmából:

Bevezető (0:13)
Apotheon - Alientrap (0:39)
Cradle - Flying Cafe for semianimals (2:01)
Asylum - Senscape - Agustín Cordés (3:21)
Ether One - White Paper Games (5:01)
Republique - Camouflaj / Logan Games (6:33)
Path of Exile - Grinding Gear Games (8:01)


A Grinding Gear Games már jó ideje fejleszti a free-to-play Path of Exile-t, amit sokan már most a Diablo szellemi örökösének tekintenek, méghozzá teljes joggal. A játék már a kipróbálható státuszban vesztegel, így bárki belekóstolhat a hack and slash örömöket nyújtó alkotásba. Szerencsére a casual divat alaposan elkerülte a produktumot, így összetett karakterrel, komoly fejlődési rendszerrel és rengeteg változatossággal találkozhatnak azok, akik bizalmat szavaznak neki. Ennyi lett volna a márciusi indie felhozatal, de hamarosan itt az április, úgyhogy kitartást. Addig is sziasztok.


Címkék:  Apotheon, Cradle, Asylum - Senscape, Ether One, Republique, Path of Exile


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>