F1 Online: The Game Bemutató - A cirkusz véget ért!

Mike • 2013-05-12 22:19:32 • Rovat: Egyéb • Platform: PC


Miután a Codemasters bezsebelte a Formula 1-es jogokat, nemcsak a mai napig futó játékszériáját indította el, hanem egy free-to-play címet is, amit ráadásul a böngészőnkön keresztül érhettünk el. Ez volt az F1 Online: The Game, ami sajnos bezárja kapuit, mivel az utóbbi időszakban igencsak megcsappant a pilóták száma.F1 Online: The Game Bemutató (HD)A bezárás szomorú, de semmiképp sem a minőséggel, vagy épp a tartalommal volt gond, egész egyszerűen a játék nem kapott elég reklámot, aminek köszönhetően sokan a mai napig nem tudják, hogy létezett egyáltalán. Külön érdekesség, hogy nemcsak versenyezhettünk, hanem a háttérmunkába is befolyhattunk, hiszen mi fejlesztettünk, de a gyárunk bővítésének feladata is a mi vállunkat nyomta.
A versenyek egyébként meglehetősen árkádos megvalósítást kaptak, amihez tökéletesen illett az elsőre kicsit furcsa kameranézet és az egeres irányítás. Mivel a jogok teljesen rendben voltak, ezért valódi pályákon csapathattuk, miközben még a KERS-ről és a DRS-ről sem kellett lemondanunk. Ha meguntunk a saját kis csapatunk terelgetését, akkor beülhettünk egy valódi istálló versenygépébe is, ahol további feladatokat abszolválhattunk némi pénz és persze XP fejében.


F1 Online: The Game (a kép nagyítható)

F1 Online: The Game (a kép nagyítható)


Nagyon sajnálatos az F1 Online: The Game sorsa, hiszen a játékkal alapvetően nincs baj, minden a helyén van, egyszerűen csak elfogytak a játékosok. Erről leginkább a Codemasters tehet, akik magára hagyták a projektet, pedig pár event-tel, vagy akcióval igazán felpezsdíthették volna a virtuális paddock-okat. Kár érte..


Címkék:  F1 Online: The Game, Codemasters, PC, Bemutató


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>