KONAMI Pre-E3 SHOW 2013 Összefoglaló

Mike • 2013-06-14 21:26:12 • Rovat: Egyéb


Ahogy a Konami azt korábban megígérte, még az E3 startja előtt bemutattak ezt-azt, sőt még Snake szinkronjáról is lehullt a lepel. A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain mellett még a PES 2014 is labdába rúgott, ráadásul a műsor végéhez közeledvén még maga Dracula is feltámad, legalábbis virtuálisan.KONAMI Pre-E3 SHOW 2013 ÖsszefoglalóElsőként egy kis iOS-es kitekintést kaptunk, persze csak a szokásos történelemleckék után, hogy aztán pár kisebb cím megemlítését követően elhangozzon a kezdősípszó. Elsőként tehát a PES mutatta meg magát, de sajnos nem eléggé, bár hangzatos szavakat így is hallottunk a játék kapcsán.

A focit követően a Metal Gear Solid-é volt a főszerep, ahol végre kiderült, hogy Snake legújabb kalandját Kiefer Sutherland orgánumával élhetjük át. Ezután Dracula lépett a reflektorfénybe, akit a Castlevania: Lords of Shadow 2-ben fogunk kontrollervégre kapni. Új főszereplőnk elég menő arc, ráadásul még új képességekkel is fel lesz vértezve. Ennyi lett volna a Konami nagy dirrel-durral beharangozott elő E3-as show-ja. Reméljük későbbre is tartogatnak ezt-azt, mert ez így kicsit kevéskének tűnt. Ha így lesz, mi beszámolunk a tudnivalókról, tartsatok tehát velünk akkor is, sziasztok.


Címkék:  Konami, Pro Evolution Soccer 2014, Metal Gear Solid: The Phantom Pain, Castlevania: Lords of Shadow 2


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>