Méltatlanul Hanyagolva... - I. Rész

Mike • 2013-10-14 03:28:19 • Rovat: Egyéb


Legújabb műsorunkban olyan címeket veszünk górcső alá, amikben megvolt minden ahhoz, hogy siker szülessen belőlük, de valami mégis hiányzott, valami mégis hibádzott. Rendszerint a rossz dátum, vagy a helytelen platform a ludas, de akad olyan példa is, amikor a konkurenciának hála feledtünk el egy remekművet.Méltatlanul Hanyagolva... - I. RészAz alábbi listában szinte minden műfaj képviselteti magát, sőt az alant szereplő címek mindegyike pozitív emlékeket ébreszt bennünk, ami nem is csoda, lévén mindegyik egy remekül sikerült játék. Sajnos azonban - ahogy azt már a bevezetőben is említettem - valami mindig hiányzott, hogy úgy tűnjenek ki a tömegből, ahogy valóban megérdemelnék.
Battle Realms – 2001.11.07.
(Ubisoft / Liquid Entertainment) - PC

Okami – 2007.02.09.
(Capcom / Clover Studio) - PS2 / PS3 / Wii

Enslaved - Odyssey to the West – 2010.10.08.
(Namco Bandai / Ninja Theory) - Xbox 360 / PS3 / PC

No One Lives Forever – 2000.11.09.
(Fox Interactive / Monolith Productions) - PS2 / PC

MadWorld – 2009.03.20.
(Sega / Platinum Games) - Wii

Ennyi fért új sorozatunk első részébe, de nem kell aggódni, még bőven akad olyan játék a történelemben, amit méltatlanul elfedtek a krónikák. Sajnos a remek fejlesztőcsapat, a jó ötlet és a kiváló megvalósítás nem mindig elég az üdvösséghez, hiszen kell egy raklapnyi szerencse is hozzá, ami néha jön, de mint a fenti listából is láthatjuk, néha elkerüli a készítőket.


Címkék:  Battle Realms, Okami, Enslaved - Odyssey to the West, No One Lives Forever, Mad World


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>