2013 Legjobb shooter játéka - Ölj és csak aztán kérdezz!

Mike • 2014-01-06 19:14:14 • Rovat: Egyéb


A korábbi évektől eltérően ezúttal nem lesz külön FPS, illetve TPS kategóriánk, hanem inkább összevontuk őket, így egy győztest koronázva meg a tavalyi kettőhöz képest. Ez idő szempontjából igazi főnyeremény, plusz nektek sem kell annyit várni két videó között, szóval vágjunk is bele a 2013-as felhozatalba!



2013 Legjobb shooter játéka - Ölj és csak aztán kérdezz! (HD)



A Gears of War sorozat előzményeként szolgáló Judmgent kicsit vérszegény lett, de a kellemes multi azért tudta feledtetni velünk a játék hiányosságait. Sajnos a két nagy FPS király is hasonló cipőben jár, mind a Call of Duty: Ghosts, mind pedig a valamivel jobban sikerült Battlefield 4 elhasalt az apróbb hibákon és az újdonságok hiányán. Szerencsére azért pozitív élménnyel is gazdagodhattunk 2013-ban, hiszen a Metro: Last Light és a BioShock Infinite is megugrotta az elődök által felállított lécet, így nem meglepő, hogy a mi győztesünk is közülük került ki.


Az Irrational Games újra megcsinálta és Rapture után ismét egy olyan világot teremtett, ahová mindannyian visszavágyunk. A BioShock Infinite győzelmét egyedül a Metro: Last Light veszélyeztette, de összességében nem volt kérdés, kinek az asztalára kerül a trófea.

A 2013-as esztendő legjobb shooter játéka a GameTeVe stábja szerint a BioShock Infinite.






Címkék:  2013, Legjobb shooter játéka, Gears of War: Judgment, Call of Duty Ghosts, Battlefield 4, Metro: Last Light, Bioshock Infinite


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>