2013 Legjobb free-to-play játéka - Valóban ingyenes?

Mike • 2014-01-06 19:29:43 • Rovat: Egyéb


Természetesen a free-to-play játékok is kaptak nálunk egy külön kategóriát, amit nem is volt nehéz megtölteni, hiszen manapság szinte minden nap jelenik meg valami újdonság. Azért a kemény mag megtalálása már nehezebb feladat volt, de megoldottuk, úgyhogy nézzük is, kik voltak a legjobbak!



2013 Legjobb free-to-play játéka - Valóban ingyenes? (HD)



A DOTA 2 megannyi tesztelés után jelent meg tavaly, ami meg is látszott rajta és bár még most sem tökéletes, szerintünk jóval a konkurencia előtt járkál. A Neverwinter egy kellemes meglepetés volt számunkra, megannyi órát eltöltöttünk a világába és bizony nem bántuk meg. Szintén így voltunk a Path of Exile-al is, ami pillanatok alatt bevonzotta a szerkesztőségünk tagjait. A Warface és a Warframe már nem sikerült ennyire jól, de a World of Warplanes körül is akadtak gondok, amiket később valószínűleg kijavítanak majd.


A Grinding Gear Games megcsinálta a lehetetlent, azaz elhozta nekünk a Diablo-t és a Torchlight-ot, méghozzá ingyen. A Path of Exile győzelme felől nem is lehetett kétség, egyedül csak a DOTA 2 került hozzá közel, de végül hamar eldöntöttük, hogy ki legyen a valódi bajnok.

A 2013-as esztendő legjobb free-to-play játéka a GameTeVe stábja szerint a Path of Exile.






Címkék:  2013, Legjobb free-to-play játéka, DOTA 2, Neverwinter, Warface, Path of Exile, World of Warplanes, Warframe


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>