2013 Legjobb kalandjátéka - Fejtörők minden mennyiségben

Mike • 2014-01-11 16:01:19 • Rovat: Egyéb


A kalandjáték műfaj szerelmesei mostanában nincsenek igazán elárasztva, hiszen évente nagyjából csak pár próbálkozás akad és rendszerint azok sem igazán emlékezetesek. Szerencsére ez tavaly kicsit megdőlt, hiszen a megjelent játékok mind mennyiségben, mind pedig minőségben felülmúlták az elvárásainkat.



2013 Legjobb kalandjátéka - Fejtörők minden mennyiségben (HD)



Rendhagyó módon most nem 5-6 cím közül hirdetünk győztest, hanem egy kalapba tettük szinte az összes alkotást, hogy végül a tömegből kiválasszuk azt az egyet, ami mindent visz. Érdemes kiemelni, hogy a The Walking Dead játékról elhíresült Telltale Games tavaly is alkotott pár érdekesebb darabot, de a nagyobb kiadók által elrejtett csapatok is előrukkoltak pár olyan alkotással, amiről vétek lenne lemaradni.


Hiába a megannyi próbálkozó, idén is a Telltale Games seperte be a győzelmet, viszont nem a The Walking Dead Season 2-vel, hanem a The Wolf Among Us-szal. A játék a valóság és a mesevilág határmezsgyéjén mozog, ami szinte azonnal beszippant minket, hogy utána pár óráig ne is eressze el a kezünket.

A 2013-as esztendő legjobb kalandjátéka a GameTeVe stábja szerint a The Wolf Among Us: Faith.






Címkék:  2013, Legjobb kalandjátéka, The Book of Unwritten Tales: The Critter Chronicles, The Cave, Face Noir, Secret Files: Sam Peters, Broken Sword: The Serpent's Curse, The Raven: Legacy of Master Thief, The Walking Dead: 400 Days, The Walking Dead Season 2, The Wolf Among Us: Faith, Cognition: An Erica Reed Thriller, Memoria, The Night of the Rabbit, Goodbye Deponia


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>