2013 Legjobb akció-kaland játéka - Harcra fel!

Mike • 2014-01-17 11:19:46 • Rovat: Egyéb


A 2013-as akció-kaland felhozatala olyan bőre sikeredett, hogy sokáig mi sem tudtuk, kit tegyünk bele a végső fogatba és kit vegyünk ki az előszóba száműzve. Végül, nem kevés töprengést követően megoldottuk a problémát és szerintünk egy minden elemében erős hetest sikerült összeállítanunk.



2013 Legjobb akció-kaland játéka - Harcra fel! (HD)



Talán az egyetlen furcsa szerzet a Nintendo 3DS-re befutott The Legend of Zelda: Link Between Worlds, ami elsőre kicsinek tűnik, de remekül nőtt fel a sorozat sikerekben gazdag múltjához. Szintén jól sikerült az újragondolt Tomb Raider, de a Splinter Cell: Blacklist is többet érdemelt volna, reméljük a kicsit gyengécskébb eladások nem pecsételik meg a széria jövőjét. Csakis szuperlatívuszokban beszélhetünk az új Assassin's Creed-ről is, de a Grand Theft Auto V sem az esélytelenek nyugalmával reszket a sarokban. Mindenképp ki kell emelnünk a tavalyi év egyik legjobb játékát, a The Last of Us-t, végül pedig ne feledkezzünk meg a kissé DLC-t szagot árasztó Saints Row IV-ről sem. Vajon ki lesz a győztes?


Lara Croft ide, assassinok oda, Rockstar meg amoda, a kategória abszolút győztese a Naughty Dog által készített The Last of Us, ami talán a PlayStation 3 éra legjobb játéka. Bár a történet egy ezerszer lerágott csont, a srácok olyan körítést tettek köré, amit senki sem bírhat szó, illetve könnycseppek nélkül.

A 2013-as esztendő legjobb akció-kaland játéka a GameTeVe stábja szerint a The Last of Us.






Címkék:  2013, Legjobb akció-kaland játéka, The Legend of Zelda: Link Between Worlds, Tomb Raider, The Last of Us, Assassin's Creed 4: Black Flag, Saints Row IV, Grand Theft Auto V, Splinter Cell: Blacklist


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>