2013 Legjobb indie játéka - Kis pénz, nagy siker

Mike • 2014-01-20 15:33:42 • Rovat: Egyéb


Manapság egyre inkább törnek fel a különféle indie projektek, sikereik pedig azt bizonyítják, hogy nem minden a pénz, vagy a neves kiadó, olykor egy remek ötlet is elég az üdvösséghez. Szerencsére 2013-ban is bőven akadtak próbálkozók, melyek közül végül győztest hirdetünk, de egyikről sem érdemes lemaradni.



2013 Legjobb indie játéka - Kis pénz, nagy siker (HD)



Az indie szféra tavaly is megannyi műfajba belekóstolt, így kaptunk körökre osztott stratégiát a Blackguards személyében, okos platformert a Contrast és a Giana Sisters Twisted Dreams - Rise of the Owlverlord képében, de a virtuális mese kedvelői is ujjonghattak, hiszen a Kentucky Route Zero, valamint a Brothers - A Tale of Two Sons pontosan nekik készült. De vajon ki fog nyerni?


Két testvér, egy beteg apa, egy hatalmas kaland és egy csodaszép mese, aminek a végén szem nem marad szárazon. A Starbreeze Studios olyan játékot tett le az asztalra a Brothers - A Tale of Two Sons személyében, amit mindenkinek látnia kell és pont.

A 2013-as esztendő legjobb indie játéka a GameTeVe stábja szerint a The Last of Us.






Címkék:  2013, Legjobb indie játéka, Blackguards, Contrast, Kentucky Route Zero, Brothers - A Tale of Two Sons, Giana Sisters Twisted Dreams - Rise of the Owlverlord


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>