2013 Legjobb zombis játéka - Hullák mindenütt

Mike • 2014-01-23 18:14:50 • Rovat: Egyéb


A zombis téma minden évben csak úgy ontja magából a különféle játékokat és ez bizony tavaly sem volt másként, mikor szinte naponta jelent meg valami újabb agyzabálós cím. Szerencsére a felhozatal nagyobbik része egészen kellemesre sikeredett, úgyhogy igazi öröm volt a halottak közül kiturkálni a győztest.



2013 Legjobb zombis játéka - Hullák mindenütt (HD)



Az kisebb fejlesztőcsapatok sem hagyták szó nélkül a témát, elég ha csak a How to Survive-ra, vagy épp a State of Decay-re gondolunk. Az Xbox One egyik húzócíme is a zombik soraiból került ki, lévén a Dead Rising 3 jött, látott és mindenkit meglepett, méghozzá pozitív értelemben. Volt még nekünk The Walking Dead: Season Two kezdetünk is, sőt a PS3 sem maradt halottak nélkül, bár ha szigorúan vesszük, akkor a The Last of Us-ban rémisztgető szerencsétlenek inkább a fertőzöttek kategóriáját erősítik. De vajon ki lesz a legkirályabb halott?


Bár nálunk még nem jelent meg az Xbox One, kétségkívül kijelenthetjük, hogy a tavalyi évben a Dead Rising 3-mal szórakozhattunk volna el, ha megtehettük volna. A játék pörög, a hangulat beteg, a zombik pedig sokan vannak, ennyi pedig pont elég ahhoz, hogy szó nélkül behúzza a trófeánkat.

A 2013-as esztendő legjobb zombis játéka a GameTeVe stábja szerint a Dead Rising 3.






Címkék:  2013, Legjobb zombis játéka, How to Survive, Dead Rising 3, The Last of Us, The Walking Dead: Season Two, State of Decay


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>