2013 Legjobb platform játéka - Ugra-bugra

Mike • 2014-01-25 10:57:22 • Rovat: Egyéb


A tavalyi év platformerek terén sem szűkölködött és bár a műfaj nagyobbik szeletét a Sony és a Nintendo szolgáltatta, voltak azért új arcok is a porondon. Végül, ha nehezen is, de sikerült kiválasztani azt a végső hatost, akik a trófeánkért harcolnak, de ne is húzzuk tovább az időt, lássuk a medvét!



2013 Legjobb platform játéka - Ugra-bugra (HD)



A Sony rendesen hozta magát, hiszen 2013-ban olyan platformerekkel örvendeztetett meg minket, mint a PS Vitára megjelent papírmasés, Tearaway, a színházas Puppeteer, vagy épp a tolvajkodással operáló Sly Cooper: Thieves in Time. A Ubisoft sem tétlenkedett, nekik köszönhetjük a remekül sikerült Rayman Legends-et, de a legós arcok is visszatértek a LEGO Marvel Super Heroes-nak hála. Végül itt van nekünk egy kis Wii U-s cím is, a Super Mario 3D World, ami egy kifejezetten "must have" darab, így akár a végső győzelemre is esélyes.


Mi az hogy esélyes, meg is nyerte, mivel a Super Mario 3D World egy olyan játék, amiért megéri beruházni a kicsit felemásan fogyó Nintendo Wii U-ra. A játék remek szórakozást nyújthat kicsiknek és nagyoknak, ráadásul annyi tartalmat sűrítettek bele, hogy hetekig nem kell más elfoglaltság felé néznünk.

A 2013-as esztendő legjobb platform játéka a GameTeVe stábja szerint a Super Mario 3D World.






Címkék:  2013, Legjobb platform játéka, Rayman Legends, Tearaway, Super Mario 3D World, Puppeteer, LEGO Marvel Super Heroes, Sly Cooper: Thieves in Time


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>