2013 Legjobb szerepjátéka - Fejlődéstörténet

Mike • 2014-01-26 18:48:55 • Rovat: Egyéb


Sajnos a tavalyi évben nem dúskálhattunk az RPG címek között, de szerencsére akadt pár olyan játék, amire megérte áldozni a drága időnkből. Külön érdekesség, hogy a tömeg leginkább a különféle kézikonzolokon igyekezett sikert-sikerre halmozni, méghozzá nem is annyira rosszul. Lássuk hát a felhozatalt!



2013 Legjobb szerepjátéka - Fejlődéstörténet (HD)



Szerencsére hazánk fiai is bekerültek a top RPG kategóriánkba, hiszen bár a The Incredible Adventures of Van Helsing nem újított sokat, a meglévő elemeket remekül keverte és prezentálta. A Kickstarter-es projektekre is megéri odafigyelni, amit mi sem bizonyít jobban, mint a Shadowrun Returns, ami kevés szabadságot biztosított ugyan, de a történet mélysége mindenért kárpótolt minket. Végül pedig hozzuk a JRPG frontot, amit tavaly a Pokemon X and Y, a Ni No Kuni: Wrath of the White Witch és a Bravely Default képviselt.


Gyermeki báj, mély történet, hatalmas bejárható terület és remek ötletek tömkelege. Ez kérem a Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, ami egy olyan mesebeli cím, amiről kár lenne lemaradni bárkinek is.

A 2013-as esztendő legjobb szerepjátéka a GameTeVe stábja szerint a Ni No Kuni: Wrath of the White Witch.






Címkék:  2013, Legjobb szerepjátéka, The Incredible Adventures of Van Helsing, Pokemon X and Y, Shadowrun Returns, Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, Bravely Default


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>